Så var det dags för Sourcingskolan att uppdatera sig lite, både utseendemässigt här på hemsidan och innehållsmässigt när det kommer till våra kurser. Precis som alla andra erbjuder vi nu våra kurser online istället för på plats. Vi hoppas ni gillar den nya hemsidan!

I höst erbjuder vi två kurser; Sourcingskolan Boolean & Sourcingskolan Github. Förhoppninhsvis kommer vi att kunna erbjuda ännu fler intressanta kurser lite längre fram.

Sourcingskolan Boolean

Denna kurs passar alla som jobbar med rekrytering av bristkompetens och vill bli bättre på just uppsökande rekrytering. Vi fokuserar på Boolean som är grunden till all sourcing, kort och gott hur man söker fram information på internet på ett effektivt sätt.

Sourcingskolan Github

Denna kurs för dig som rekryterar utvecklare och vill grotta ner dig extra mycket i just Github. För att få ut det mesta av kursen bör du redan ha goda kunskaper i boolean. Har du inte det föreslår vi att du först går Sourcingskolan Boolean.

Sourcingskolan Tailormade

Självklart kommer vi att fortsätta erbjuda skräddarsydda kurser om ni är ett helt team som vill lära er mer om Sourcing, Rekrytering eller Employer branding.